Доделени “Инженерските прстени“ на десетте најдобри дипломци за 2017 година

Доделени “Инженерските прстени“ на десетте најдобри дипломци за 2017 година

На 06 јуни 2017 година на свеченост одржана во манастирскиот комплекс „Свети Наум“, претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорѓе Иванов…

Повеќе...
Потпишан меморандум за соработка помеѓу Комората и Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Република Македонија (АППРМ)

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Комората и Агенцијата за поддршка на претприемништвото на Република Македонија (АППРМ)

На 22 март 2017 година, Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Македонија и Агенцијата за поддршка на претприемништвото…

Повеќе...
Претседателот на Комората во работен состанок со професор Ahmet Saglamer од Истанбул, Турција

Претседателот на Комората во работен состанок со професор Ahmet Saglamer од Истанбул, Турција

После предавањета кои беа одржани на Градежниот факултет областа на геотехниката, претседателот на Комората, проф.д-р Миле Димитровски имаше работен состанок…

Повеќе...
Претседателот на Комората на овластени архитекти и овластени инженери на РМ како гостин-предавач на ФДЕИОН при УАКС

Претседателот на Комората на овластени архитекти и овластени инженери на РМ како гостин-предавач на ФДЕИОН при УАКС

На 7 април (петок) 2017 година, студентите кои следат настава по предметот Животна средина и одржлив развој на Факултетот за…

Повеќе...

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
24
25
27
28
29
30

СЛЕДНИ НАСТАНИ

Нема следни настани

ИЗМИНАТИ НАСТАНИ

26
Јун
Сала за состаноци при Градежниот факултет во Скопје
-
Скопје
Датум: 26 Јуни 2017, 11:00

21
Јун
Комора на ОАИ - Сала за конференции
Датум: 21 Јуни 2017, 13:00

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации