Одделение на урбанисти и планери

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

29.Салон на урбанизам, Крагујевац 2020

Pin It

29th Salon

 

Од 10 до 13 ноември 2020 година, во Крагујевац ќе се одржи 29. Меѓународен Салон за урбанизам.

На линковите подолу можете да преземете: