29.Салон на урбанизам, Крагујевац 2020

Печати

29th Salon

 

Од 10 до 13 ноември 2020 година, во Крагујевац ќе се одржи 29. Меѓународен Салон за урбанизам.

На линковите подолу можете да преземете: