Cert Logo DAS 9001 web

 

CALENDAR OF EVENTS

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30

UPCOMING EVENTS

27
Nov
Сала за конференции во Комора ОАИ
Date: 27 November 2019

Visitors

Today66
This month5270
Total357051

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации