Одделение на урбанисти и планери

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

Извештај од учество на 28 саем на урбанизмот во НишНа покана од страна на Здружението на урбанисти на Србија  представници од одделението на урбанисти при  КОАИ земаа учество на овој саем со два труда односно два урбанистички плана изработени од планерите Илија Беличоски и Филип Јовески вработени во ЈП ПУП Прилеп.  

10

Меѓународен научен собир - 15 Летна школа за урбанизам во Сомбор На покана од страна на Здружението на урбанисти на Србија за прв пат по осамостојување на Македонија и формирање на КОАИ наши представници земаа учество на ваков вид на научен собир каде беше доставен трудот под наслов: “Промените на казнено-прекршочните одредби во законите за просторно и урбанистичко планирање во периодот од 1996 до 2016 година во Република Македонија кои влијаат врз квалитативната промена на законотчии автори се: Др Жаклина Ангеловска и Проф.др Страхиња Трпевски.

Професионално одделение: 00 – ПЛАНЕРИ УРБАНИСТИ

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2016 – 2020 (11.06.2020)

Име и презимеГрадВработен
Жаклина Ангеловска - раководителСкопје
1Влатко КоробарСкопје
2Неџади ЗулбеариТетовоОпштина Тетово
3Илија БеличоскиПрилеп
4Дурим ФетахуДебарОпштина Дебар
5Марина СтојчеваКуманово
6Марија ЕдровскаСтрумица