×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Отворени консултантски позиции во УНИЦЕФ - С.Македонија

УНИЦЕФ - С. Македонија има потреба од склучување договор со 2 локални и 1 меѓународен консултант за да обезбеди поддршка во спроведувањето на проценките на локацијата на 11 Установи за примарна здравствена заштита во Северна Македонија.

Отворени работни позиции во Bechtel Enka Corridor 8 and Corridor 10d Motorway

Ве известуваме за отворени работни позиции во Bechtel Enka Corridor 8 and Corridor 10d Motorway, на повеќе подгледнете детали и рокови за аплицирање.