КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

 

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ ЗА КОМОРАТА

Комора на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија
Адреса: ул. Партизански одреди бр.29, ТЦ Буњаковец, кат 2, локал 15 - П.Фах 916
Телефон: +389 2 3222 356 | Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Работно време: 08:30 - 16:30, пауза 12:00 - 12:30

Работа со странки : 10:00 ч. - 16:00 ч. (пон.- чет.) ; 10:00 ч. - 14:00 ч. (петок)

М-р Кристинка Чулак д.и.а.
Претседател на Комора ОАИ
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Александар Манчевски
Генерален секретар на Комора ОАИ
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
 
Оливија Трајковска
Фљутура Хазари
Координатор за овластувања
 • Архитектура
 • ЗПР/ППЗ
 • Технологија и металургија
Координатор за овластувања
 • Градежништво
 • Геотехника
 • Геодезија
Телефон: +389 2 3222356, лок.1
Телефон: +389 2 3222356, лок.2
Мобилен: +389 78 406 381
Мобилен: +389 78 406 385
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 
 
Леонита Чалоска
Лазар Димов
Координатор за овластувања
 • Електротехника
 • Машинство
 • Сообраќај
 • Животна средина
 • Енергетска ефикасност

Координатор за овластувања

 • Урбанистичко планирање
 • Странци
Телефон: +389 2 3222356, лок.3
Телефон: +389 2 3222356, лок.4
Мобилен: +389 78 406 386
Мобилен: +389 75 389 410
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
   
Љупка Стојановска  
Администратор  
Телефон: +389 2 3222356  
Мобилен: +389 71 205 078  
Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.