×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

ПОСТАПКА ЗА ПОТВРДУВАЊЕ НА ОВЛАСТУВАЊЕ НА СТРАНСКО ФИЗИЧКО ЛИЦЕ


pdf icon Упатство за потврдување на овластување на странско физичко лице - МК верзија 09.2023
Големина: 841 KB | Тип: PDF документ
pdf icon Упатство за потврдување на овластување на странско физичко лице (Guideline for the work of the Commission confirming the the authorization of a foreign natural person) - ЕН верзија 09.2023Guideline for the work of the Commission confirming the the authorization of a foreign natural person) - ЕН верзија 09.2023
Големина: 644 KB | Тип: PDF документ
pdf icon Барање за потврдување на овластување на странско физичко лице - МК верзија 09.2023
Големина: 462 KB | Тип: PDF документ
pdf icon Барање за потврдување на овластување на странско физичко лице (Request to confirm authorization of a foreign natural person) - ЕН верзија 09.2023Request to confirm authorization of a foreign natural person) - ЕН верзија 09.2023
Големина: 440 KB | Тип: PDF документ
word doc 16x32 ФОРМУЛАР со податоци за запишување во Именикот на странски лица со потврдени овластувања - МК верзија
FORM with data for entry in the Directory of foreign persons with confirmed authorizations - ЕН верзија
Големина: 182 KB | Тип: DOCX документ

 

СТРАНСКИ ЛИЦА - ПРЕСТАНОК НА ВАЖНОСТА НА ОВЛАСТУВАЊЕТО

ОБЛАСТИИМЕПРЕЗИМЕСТАТУС
1Градежништво (СЛ.0033)МатјажРојцПрестанок на членство
2Градежништво (СЛ.0122)ВеснаПоповиќПрестанок на членство
3Градежништво (СЛ.0124)МишкоГуњачаПрестанок на членство
4Градежништво (СЛ.0284)ДрагославИлиќПрестанок на членство
5Градежништво (СЛ.0345)СердарСалбашПрестанок на членство
6Градежништво (СЛ.0346)ХасанФарук СагламПрестанок на членство
7Градежништво (СЛ.0347)МехметЗеки КосеПрестанок на членство
8Градежништво (СЛ.0348)СелчукШендоганПрестанок на членство
9Градежништво (СЛ.0355)АлпасланКазилоглуПрестанок на членство
10Градежништво (СЛ.0356)АлиКемал ОналПрестанок на членство
11Градежништво (СЛ.0357)КенанКипер ОзерлиПрестанок на членство
12Градежништво (СЛ.0358)СухејлаУлусој (Ѓуленч)Престанок на членство
13Електротехника (СЛ.0001)МихаВирантПрестанок на членство
14Машинство (СЛ.0285)АлександарСуџумПрестанок на членство