Одделение на градежни инженери

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Согласно распишаните избори во Комората, за избор на нов раководител на одделението на грaдежни инженери за мандатниот период 2021-2025, доставени беа три кандидатури, со следните биографии и предлог програми за работа.

  1. Проф. д-р Ана Тромбева Гаврилоска – биографија / програма
  2. Проф. д-р Илиос Вилос – биографија / програма
  3. Неџат Бајрами – биографија / програма

Почитувани колеги,

Во тек е јавна расправа по измените и дополнувањата на одредени Национални Анекси на Еврокодовите за конструкции. Меѓудругото, поставени се картите за снег, ветер, максимална и минимална температура. 
Можете да се вклучите во јавната расправа преку следниот линк:
http://www.isrsm.gov.mk/mk/tc/work_programme.php?national_committee_id=43

Со почит,
д-р Петар Цветановски

Професионално одделение: 02 - ГРАДЕЖНИШТВО

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2016 – 2020 (11.06.2020)

Име и презимеГрадВработен
Петар Цветановски - раководителСкопјеУКИМ Градежен факултет Скопје
1Алили Башким КичевоЧлен на регулаторна комисија за домување
2Алиу Шабан ГостиварТераплан
3Димеска Катерина ПрилепСобрание на Република Македонија
4Едровски Горан СтрумицаВизура Дооел Струмица
5Емурлаи Беким ТетовоСтруктуре
6Јанев Љубомир КочаниКонцепт ЕУ ДОО Кочани
7Колев Љупче Струмица Д.Г.Т Жикол
8Коцарев Илија Скопје Балкан Консалтинг АД Скопје
9Јаневски МихоСкопјеГрадежен институт „Македонија“ А.Д. Скопје
10Марковски Горан СкопјеУКИМ Градежен факултет Скопје
11Мирчевски Зоран СкопјеБетон АД Скопје
12Михајловски Силјан СкопјеГрадежен институт „Македонија“ А.Д. Скопје
13Никодинов Игор БитолаДооел ПРОИНГ Битола
14Петровски Васко БитолаПетровски Инженеринг ДООЕЛ Битола
15Поповска Маријана СкопјеУКИМ ЗИМ „СКОПЈЕ“ АД СКОПЈЕ
16Рамадани Ведат КумановоФортеса Дооел
17Ристоманов Костадин СтрумицаРикоградба
18Руневски Кристијан БитолаПангеа Инженеринг
19Самарџиоска Тодорка СкопјеУКИМ Градежен факултет Скопје
20Станковска Марија КумановоДГ „АРС-ИНЖЕНЕРИНГ“ дооел Радомир
21Тромбева Гавриловска Ана СкопјеУКИМ Архитектонски факултет Скопје
22Хани Џенгис СтругаОпштина Чаир
23Хасани-Зибери Семијал Тетово Државен Универзитет во Тетово
24Цветковска Мери СкопјеУКИМ Градежен факултет Скопје
25Џагора Ива СкопјеАД за стопанисување со станбен и деловен простор од значење за РМ