Одделение на електроинженери

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

min ekonomija

Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и Уредбата за спроведување на постапката за вработување на административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/18), а во врска со член 20-г од Закон за вработени во јавен сектор („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 27/16 и 35/18) и Правилникот за задолжителните елементи на јавниот оглас за пополнување на работно место во јавниот сектор преку вработување и пријавата за вработување, како и формата, содржината и начинот на водење на регистарот на лица кои дале лажни податоци при вработување во јавен сектор („Службен весник на Република Македонија” бр. 34/15), Агенцијата за администрација објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 250/2020

за вработување на 5 државни службеници од група I, подгрупа I во Министерство за економија - Државен инспекторат за техничка инспекција за следните работни места

Професионално одделение: 04 - ЕЛЕКТРОТЕХНИКА

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2016 – 2020 (11.06.2020)

Име и презимеГрадВработен
Влатко Тодоровски - раководителСкопјеБЛАКОМ
1Андовски ЧедомирСкопјеЕМАГ ДООЕЛ Скопје -управител
2Алексовска ЕленаШтипКАФТАНОВ ДООЕЛ Штип
3Бехадини СелајдинТетово
4Василевски СлавчоСкопјеРЖ УСЛУГИ АД Скопје
5Гроздановски ВладеБитолаИНТ Глобал Инженеринг АВ ДООЕЛ
6Матоска ХристинкаСкопјеПензија ( ГП БЕТОН АД Скопје)
7Милевска Маркоска АдријанаСтругаМинистерство за Здравство
8Сеизова Велкова ФросинаСкопјеEX ИЗВЕДБА ИНЖЕНЕРИНГ -Скопје
9Станковски МилеСкопјеУКИМ “ФЕИТ“ Скопје
10Станојкоски Ратко Куманово
11Стоилков ВлаткоСкопјеУКИМ “ФЕИТ“ Скопје
12Стефановски ЈованБитолаЈП “Стрежево“-Битола
13Томиќ СлободанСкопјеВИКАС ДООЕЛ Скопје