Одделение на машински инженери

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Професионално одделение: 03 - МАШИНСТВО

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2016 – 2020 (11.06.2020)


 
Име и презимеГрадВработен
Димче Галовски - раководителСкопјеФАКОМ АД-Скопје
1Белческа Аризанкоска КатицаПрилепТЕРАКОТА Инженеринг ДОО Прилеп
2Брајковска НадаСкопјеЕУРО ПАРТНЕР ГРУП ДОО -Скопје
3Бубевски МиткоБерово
4Иванов ВлаткоСкопјеГрадежен институт „Македонија“ А.Д. Скопје
5Манчева Катерина 3.0119СкопјеТоплификација Инженеринг дооел-Скопје
6Младеновски Зоран 3.0411КумановоФЗЦ 11 Октомври АД Кумново
7Спасков ДејанСкопјеМинистерство за Здравство
8Стојанов КрумеБитолаАД ЕЛЕМ Подружница РЕК-Битола
9Муратовски БојанСкопјеГрадежен институт „Македонија“ А.Д. Скопје
10Томовски АлексаСкопјеБАР Е.Ц.Е. ДООЕЛ - Скопје
11Чачоски ЉупчоБитолаИЗЕОС Дооел Битола