Членови на Управниот Одбор на Комората

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

 

Управниот одбор на Комората брои 8 члена и го сочинуваат перманентни и ротационен член.

Перманентни членови на Управниот одбор се:

  • Претседателот на Комората
  • Потпретседателот на Комората
  • Раководителите на петте професионални одделенија со најголем број матични членови.

 Ротационен член на Управниот одбор е:

  • Еден претставник од сите останати помали професионални одделенија, кој ротира во рамките на четиригодишниот мандат.

1.Кристинка Радевски
Претседател на УО и на Комората на овластени архитекти и овластени инженери
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
2.Дејан Метикош
Потпретседател на Комората на овластени архитекти и овластени инженери
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
3.Веселинка Герасимова Петровска
Раководител на одделението за архитекти
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
4.Мери Цветковска
Раководител на одделението на градежни инженери
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
5.Владе Гроздановски
Раководител на одделението на електро инженери
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
6.Даме Димитровски
Раководител на одделението на машински инженери
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
7.Михаел Димитровски
Раководител на одделението на урбанисти и планери
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
8.Лазо Димов
Раководител на одделението на инженери по геодезија
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
9.Јосиф Јосифовски
Раководител на одделението на инженери по геотехника
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
10.Андон Петровски
Раководител на одделенито на сообраќајни инженери
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
11.Нада Брајковска
Раководител на одделенито на инженери за енергетска ефикасност
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
12.Благица Андоноска
Раководител на одделенито на инженери по животна средина
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
13.Ванчо Донев
Раководител на одделенито на инженери по ЗПР/ППЗ
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
14.Зоран Тодоровски
Раководител на одделенито на инженери по технологија и металургија
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

  

Постојани и ротациони членови на Управниот одбор на Комората

Органограм КОАИ Собрание на Комората Претседател на Комората Управен одбор на Комората Стручни комисии на УО Надзорен одбор Дисциплинска комисија Второстепена комисија Стручна служба

 

Претходни носители на изборни функции во Комората

Постојани и ротациони членови на Управниот одбор на Комората со мандат 2021 - 2023

Управен одбор

Постојани и ротациони членови на Управниот одбор на Комората со мандат 10.2019 - 10.2020

Управен одбор Собрание на Комората Претседател на Комората Управен одбор на Комората Стручни комисии на УО Надзорен одбор Дисциплинска комисија Второстепена комисија Стручна служба

Постојани и ротациони членови на Управниот одбор на Комората со мандат 10.2018 - 10.2019

Управен одбор

Постојани и ротациони членови на Управниот одбор на Комората со мандат 10.2017 - 10.2018

UO Rotacija 2017

 

Постојани и ротациони членови на Управниот одбор на Комората со мандат 10.2016 - 10.2017

Komora struktura na komorata 10.2016 10