×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

Дневни редови за состаноците на Управниот одбор на Комората

26.12.2019 - XLV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

10.12.2019 - XLIV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

11.11.2019 - XLIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

15.10.2019 - XLII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

10.09.2019 - XLI Состанок на Управниот одбор на Комората

 

20.08.2019 - XL Состанок на Управниот одбор на Комората

 

18.06.2019 - XXXIX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

27.05.2019 - XXXVIII 2. Вонреден Состанок на Управниот одбор на Комората

 

20.05.2019 - XXXVII Вонреден Состанок на Управниот одбор на Комората

 

08.05.2019 - XXXVI Состанок на Управниот одбор на Комората

 

26.03.2019 - XXXV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

20.02.2019 - XXXIV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

12.02.2019 - XXXIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

29.01.2019 - XXXII Состанок на Управниот одбор на Комората