×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Pin It

Дневни редови за состаноците на Управниот одбор на Комората (2021-2025)

16.12.2021 - 9 состанок на Управниот одбор на Комората

 

07.12.2021 - 8 состанок на Управниот одбор на Комората

 

17.11.2021 - 7 состанок на Управниот одбор на Комората

 

13.10.2021 - 6 Итен состанок на Управниот одбор на Комората

 

17.09.2021 - 5/Т2 Тематски состанок на Управниот одбор на Комората

 

17.09.2021 - 5 Состанок на Управниот одбор на Комората

 

18.08.2021 - 4 Состанок на Управниот одбор на Комората

 

21.07.2021 - 3 Состанок на Управниот одбор на Комората

 

05.07.2021 - 2 Состанок на Управниот одбор на Комората

 

23.06.2021 - 1 Состанок на Управниот одбор на Комората

 


Дневни редови за состаноците на Управниот одбор на Комората

11.05.2021 - LXX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

31.03.2021 - LXIX Состанок на Управниот одбор на Комората

 

17.03.2021 - LXVIII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

09.03.2021 - LXVII Состанок на Управниот одбор на Комората

 

23.02.2021 - LXVI Состанок на Управниот одбор на Комората

 

02.02.2021 - LXV Состанок на Управниот одбор на Комората

 

12.01.2021 - LXIV Состанок на Управниот одбор на Комората