Одделение на архитекти

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Професионално одделение: 01 - АРХИТЕКТУРА

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2016 – 2020 (11.06.2020)

Име и презимеГрадВработен
Асани Реџеп - раководителКичевоОпштина Зајас
1Блажевски СашоСкопјеЛоу Тек Скопје/Факултет УАКС
2Велковски НиколаСкопјеИнком Инженеринг Скопје
3Герасимова Петровска ВеселинкаСкопјеГИМ АД Скопје
4Ѓорѓиоска АнаПрилепПеркан Проект Прилеп
5Евтимов ЉупчеШтипЕвтимов Дизајн
6Иванов СашкоСкопјеИванов Инженеринг Битола/Скопје
7Јовановска ДраганаКумановоПростор Куманово
8Кадриу ГајурТетовоЈП Македонија Пат
9Радевски КристинкаСкопјеПроект на Светска Банка , Влада на РМ и ЕУ– Локална и регионална конкурентност
10Раѓеновиќ Јовановиќ СањаСкопјеСтудио Р Скопје
11Ситновски АнгелСкопјеПриватна фирма
12Трајковска АнастасијаБитолаАн ри Дизајн Битола
13Трајковска АлександраСкопјеГИМ АД Скопје
14Трпевски СтрахињаСкопјеАрхитектонски Факултет УКИМ
15Цветковски БлагојчеБитолаЈП за урбанистичко планирање, проектирање и иженеринг -Битола