×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Професионално одделение: 06 – ГЕОТЕХНИКА

ЧЛЕНОВИ ВО СОБРАНИЕТО НА КОМОРАТА ЗА
ПЕРИОДОТ 2021 – 2025

Име и презимеРегион
Јосиф Јосифовски - раководителСкопје
1Митко ЈакимовскиСкопје