Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Регионален состанок на градежни инженери

Домашни
 Завршено пријавување
 
57
Датум: Сабота, 04 Февруари 2023 10:30

Локација: Хотел Сириус Струмица  |  Град: Струмица, Македонија

На 4 февруари 2023 година (сабота), во Хотел Сириус, Струмица со почеток во 10.30 часот, ќе се одржи Прва регионална струкова средба на градежни инженери.

На оваа регионална средба, ќе бидат присутни и делегатите од Собранието на Комората од одделението на градежни инженери.

Агендата за состанокот е следна:

10.30-11.00 часот – регистрација

11.00-12.00 часот – прв работен дел (тема: Општо за проблемите на инженерите од регионот)

12.00-12.30 часот – кафе пауза

12.30-14.00 часот – втор работен дел (тема: Еврокодови)

14.00-15.30 часот – ручек

         15.30-17.00 часот -  Трет дел на работен состанок со инженерите од регионот (Тема: Ценовник за инженерски услуги)

         17.00-19.30 часот – Слободно време за дискусии

За да присуствувате на средбата потребно е да се регистрирате најдоцна до 01.02.2023 година.

 

Слободни места
43
Број на места
100
Адреса
MK, Маршал Тито 195, Strumicë 2400, North Macedonia
Струмица, Македонија

 

Мапа


 

Листа на учесници

Бојан ВасилевБојан Василев (1)
Јован КостадиновЈован Костадинов (1)
Илија МатеевИлија Матеев (1)
Наумче ПетрушевскиНаумче Петрушевски (1)
Marjan RistovMarjan Ristov (1)
Никола ПецевНикола Пецев (1)
Саветка СтојановаСаветка Стојанова (1)
Владимир СтојановВладимир Стојанов (1)
Сандра Гоцева ЧеркезоваСандра Гоцева Черкезова (1)
Васе ВитановВасе Витанов (1)
Душко БоневДушко Бонев (1)
Љубомир ЈаневЉубомир Јанев (1)
Миле ЦоневМиле Цонев (1)
Драги ЈордановДраги Јорданов (1)
Славче ЗдравевСлавче Здравев (1)
Игор Крстев Игор Крстев (1)
Дарко ИлиевДарко Илиев (1)
Вероника МладеноваВероника Младенова (1)
Валентина ЈаневаВалентина Јанева (1)
Богданче ПетрушевскиБогданче Петрушевски (1)
Ристо СмилковРисто Смилков (1)
Трајчо КостадиновТрајчо Костадинов (1)
Трајче АнгеловТрајче Ангелов (1)
Перо СтоименовскиПеро Стоименовски (1)
Горги СтојковГорги Стојков (1)
Илија НајдовИлија Најдов (1)
Пере СамандовПере Самандов (1)
Љупка РистоваЉупка Ристова (1)
Марија ВитановаМарија Витанова (1)
Марија Десподовска НовескаМарија Десподовска Новеска (1)
Александар ЈаневАлександар Јанев (1)
Ѓорѓи ГошевЃорѓи Гошев (1)
Ивана ДимитроваИвана Димитрова (1)
Александар Наумоски Александар Наумоски (1)
Бобан КоцевскиБобан Коцевски (1)
Горан ЕдровскиГоран Едровски (1)
Александар АцевАлександар Ацев (1)
Маја ВелковаМаја Велкова (1)
Мери ЦветковскаМери Цветковска (1)
Даниел ТомиќДаниел Томиќ (1)
Венцислав ЕдровскиВенцислав Едровски (1)
Илиос ВилосИлиос Вилос (1)
Николче ЗлатановНиколче Златанов (1)
Горан АнгеловГоран Ангелов (1)
Верка ПаланковаВерка Паланкова (1)
 Борис Тошев Борис Тошев (1)
Васил ЈаневВасил Јанев (1)
Дончо АнгеловДончо Ангелов (1)
Мите МарковскиМите Марковски (1)
Бојан КовачевБојан Ковачев (1)
Неџат БајрамиНеџат Бајрами (1)
МиткоКрстевМиткоКрстев (1)
Влатко СаздовВлатко Саздов (1)
Iva DzagoraIva Dzagora (1)
Звонко ПецевЗвонко Пецев (1)
Софија УрумовскаСофија Урумовска (1)
Игор НикодиновИгор Никодинов (1)