Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Втора Годишна средба на архитекти и архитекти урбанисти

Домашни
 Завршено пријавување
 
74
Датум: Петок, 01 Декември 2023 10:30 - Сабота, 02 Декември 2023 17:00

Локација: Офицерскиот дом Битола

По успешно организираните стручна дискусија на тема Регулирање на градењето во градски јадра прогласени за споменички целини во 2021 година и  Првата Годишна средба на архитекти и архитекти урбанисти во 2022 година, Одделението на архитекти и Одделението на архитекти урбанисти оваа година ја организираат Втората Годишна средба на архитекти и архитекти урбанисти. Средбата ќе се одржи во Офицерскиот дом во Битола, на 01. декември (петок) и 02. декември (сабота), 2023 година. 

Темата околу која ќе гравитираат презентациите и панел-дискусиите на Втората Годишна средба на архитекти и архитекти урбанисти е актуелна во контекстот во кој дејствуваме денес. Истата носи наслов „Архитектот де факто, визави Архитектот де јуре“.

На настанот покрај присуство на архитекти и архитекти урбанисти од целата држава, како и општествениот естаблишмент, своето присуство го потврдија и гости од регионот и Европа.

Преземи Агенда

 

Слободни места
26
Број на места
100
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Филип ЈовескиФилип Јовески (1)
иво мицевскииво мицевски (1)
Марјан ШукуроскиМарјан Шукуроски (1)
Дрита МусаДрита Муса (1)
Стефанија Иванов ГатаСтефанија Иванов Гата (1)
Сашко ИвановСашко Иванов (1)
Андријан ИвановАндријан Иванов (1)
ПАВЛИНА ЦЕЛЕСКА ПАВЛИНА ЦЕЛЕСКА (1)
Тања ФранцТања Франц (1)
Татјана ЈосифовскаТатјана Јосифовска (1)
Татјана ШундовскаТатјана Шундовска (1)
Соња ПетровскаСоња Петровска (1)
Ристо МалковРисто Малков (1)
Софија СилјановскаСофија Силјановска (1)
Ana JovanovskaAna Jovanovska (1)
Armend ShaqiriArmend Shaqiri (1)
Јован РистевскиЈован Ристевски (1)
Благоја РистевскиБлагоја Ристевски (1)
Томе РистевскиТоме Ристевски (1)
Ивица КрстевскиИвица Крстевски (1)
Гордана ФилевскаГордана Филевска (1)
Петар ШундовскиПетар Шундовски (1)
Христијан АтанасовскиХристијан Атанасовски (1)
Лиљана НајдовскаЛиљана Најдовска (1)
Зоран ТалевскиЗоран Талевски (1)
Јулијана МитковскаЈулијана Митковска (1)
Марија Зарова СилјановскаМарија Зарова Силјановска (1)
Снежана Бутлевска Василевска Снежана Бутлевска Василевска (1)
Виктор КоњановскиВиктор Коњановски (1)
Сара ПетровскаСара Петровска (1)
Гоце Попов Гоце Попов (1)
Филип КонескиФилип Конески (1)
Мимоза КлековскаМимоза Клековска (1)
Лилјана БабуновскаЛилјана Бабуновска (1)
Александра ТрајковскаАлександра Трајковска (1)
Даница ПавловскаДаница Павловска (1)
Јоне ЈанкоскиЈоне Јанкоски (1)
Даме ДимескиДаме Димески (1)
Андреа ГлигуровскаАндреа Глигуровска (1)
Максим ТрајковскиМаксим Трајковски (1)
Натали Ташевска ГулевскаНатали Ташевска Гулевска (1)
Билјана МитевскаБилјана Митевска (1)
Elena Momirovska Elena Momirovska (1)
Снежана НиколоваСнежана Николова (1)
Жаклина ЗлатановскаЖаклина Златановска (1)
Катерина Т. МартиноскаКатерина Т. Мартиноска (1)
Андреј ПрошевскиАндреј Прошевски (1)
Маријана СтефановскиМаријана Стефановски (1)
Анастасија ТрајковскаАнастасија Трајковска (1)
 Гордана Талевска Гордана Талевска (1)
Мухамед БеќириМухамед Беќири (1)
Синиша ПавловскиСиниша Павловски (1)
Елена СпасескаЕлена Спасеска (1)
Марко ЈерчиќМарко Јерчиќ (1)
Славица Чавдаровска НаумоваСлавица Чавдаровска Наумова (1)
Весна Ѓорѓевиќ ПетровскаВесна Ѓорѓевиќ Петровска (1)
Константин АНАСТАСОВКонстантин АНАСТАСОВ (1)
Ромина Крстева ЈовановскиРомина Крстева Јовановски (1)
Катерина МилошевскаКатерина Милошевска (1)
Горан АризанкоскиГоран Аризанкоски (1)
Борис СтерјовБорис Стерјов (1)
Дејан ЈуракДејан Јурак (1)
Маја СалевскаМаја Салевска (1)
Анче Димитриевска ТолевскаАнче Димитриевска Толевска (1)
Марина СаздановаМарина Сазданова (1)
БОРЧЕ ГАЛЕВСКИБОРЧЕ ГАЛЕВСКИ (1)
Анастасија ТалевскаАнастасија Талевска (1)
Марија Ј. МладеновиќМарија Ј. Младеновиќ (1)
Маја МицевскаМаја Мицевска (1)
Владимир КрстиќВладимир Крстиќ (1)
Александра СиљаноскаАлександра Сиљаноска (1)
Виолета ЈуговскаВиолета Југовска (1)
Кирил СтојановскиКирил Стојановски (1)
Гордана БлашкоскаГордана Блашкоска (1)