Настани и конференции

×

Порака

Заштита на лични податоци и користење колачиња

Оваа веб страница користи колачиња. Со користење на нашата веб страница, вие се согласувате дека можеме да ги поставиме овие типови колачиња на вашиот уред.

Погледни детали

Не се согласивте колачиња да бидат запишани на вашиот уред. Оваа одлука може да се смени.

Презентација на производите на ZPUE

Домашни
 Завршено пријавување
 
66
Датум: Среда, 17 Април 2024 11:00 - 13:00

Локација: Сала на Комора ОАИ

На 17.04.2024 година (среда) со почеток во 11 часот во Салата за конференции на Комората на овластени архитекти и инженери, во организација на РАДЕ КОНЧАР ТЕП, ќе се одржи презентација на производите на ZPUE.

Полскиот бренд ZPUE формиран во 1988 година, повеќе од триесет години развива и нуди напредни решенија во делот на управување со електричната енергија (Контејнерски типови на Трафостаници, СН и НН прекинувачи, раставувачи, Складирање на електрична енергија, Станици за полнење на електрични возила и останато).

Препознатливи по својата иновативност и безбедност, производите на ZPUE овзозможуваат континуирано и сигурно снабдување на електрична енергија до крајните потрошувачи во многу делови во светот.

Нашата компанија РАДЕ КОНЧАР ТЕП, како овластен застапник за ZPUE производите на македонскиот пазар со задоволство ве поканува на презентација на производите од овој реномиран Полски бренд.

Теми на презентацијата:

  1. Решенија за складирање на електрична енергија - батериски системи со широк опсег на примена (индустрија, фотовоптаични централи и слично)
  2. Среднонапонски раставувачи тип TГM - решение со компактен дизајн и зголемена функционалност
  3. Станици за полнење на електрични возила - нова генерација на АС и DC попначи

Се надеваме дека со вашето присуство ќе гo збогатите настанот.

 

Слободни места
14
Број на места
80
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Листа на учесници

Саше ВасилковСаше Василков (1)
Крсте ИлијескиКрсте Илијески (1)
Димитар ДимитровДимитар Димитров (1)
Сандра ЦветановаСандра Цветанова (1)
Стефани ГеоргиевскаСтефани Георгиевска (1)
Vasko StevoskiVasko Stevoski (1)
Мирјана МијалковиќМирјана Мијалковиќ (1)
Ангела НајдоскаАнгела Најдоска (1)
   Александар Утевски Александар Утевски (1)
Тамара ЈанакиевскаТамара Јанакиевска (1)
Филип ГитовФилип Гитов (1)
Mиле  ДабескиMиле Дабески (1)
Ацо ТрпоскиАцо Трпоски (1)
Панче ГарповПанче Гарпов (1)
Газменд ФетахиГазменд Фетахи (1)
Драган ШопкоскиДраган Шопкоски (1)
Будимир Ристески Будимир Ристески (1)
мики митковмики митков (1)
Владимир ЈаневскиВладимир Јаневски (1)
Ѓорге ДимовЃорге Димов (1)
Гоце СавевГоце Савев (1)
Маја МинчовМаја Минчов (1)
Јасмина АрсоваЈасмина Арсова (1)
Трајан ЕФремовТрајан ЕФремов (1)
Горан ВеличковскиГоран Величковски (1)
Славчо ВасилевскиСлавчо Василевски (1)
Елеонора БеќаровскаЕлеонора Беќаровска (1)
Димко ЏиџалескиДимко Џиџалески (1)
Анета Мицеска ЦветковскаАнета Мицеска Цветковска (1)
Ивона Ефремова КметовскаИвона Ефремова Кметовска (1)
Видески Гоце Видески Гоце (1)
Драган КуцуловскиДраган Куцуловски (1)
Миле КрстескиМиле Крстески (1)
Јовица ДесковскиЈовица Десковски (1)
Ненад ВелјаноскиНенад Велјаноски (1)
Мирон МиронскиМирон Миронски (1)
Раде СтоилковскиРаде Стоилковски (1)
Горан Ханџиски Горан Ханџиски (1)
Давид ХанџискиДавид Ханџиски (1)
Витко МатескиВитко Матески (1)
Горан АндоновскиГоран Андоновски (1)
иван куковскииван куковски (1)
Катерина СтојаноскаКатерина Стојаноска (1)
Грозданка ЈовановскаГрозданка Јовановска (1)
Александар ЦоневскиАлександар Цоневски (1)
Зоран ИгњатовЗоран Игњатов (1)
Соња Ридова ПетровиќСоња Ридова Петровиќ (1)
Драганчо ВелковДраганчо Велков (1)
Ратко СтанојковскиРатко Станојковски (1)
Игор СековскиИгор Сековски (1)
Димитар ДаскаловскиДимитар Даскаловски (1)
Ристе ЕфтимовРисте Ефтимов (1)
Иван БегоскиИван Бегоски (1)
Игор МаркоскиИгор Маркоски (1)
Павле ТопузовскиПавле Топузовски (1)
Васил ПанаринВасил Панарин (1)
Николај ПанаринНиколај Панарин (1)
Борис ПетрескиБорис Петрески (1)
Сара АневаСара Анева (1)
Илина ЗафироваИлина Зафирова (1)
Никола ЈовановскиНикола Јовановски (1)
Томислав ПетковскиТомислав Петковски (1)
Сашко ЈовановскиСашко Јовановски (1)
Мичо ДушковМичо Душков (1)
Лозенка ЃеорѓиеваЛозенка Ѓеорѓиева (1)
Александар ПетрушевскиАлександар Петрушевски (1)