Меморандум за соработка меѓу УКИМ и Комора на овластени архитекти и овластени инженери

Меморандум за соработка меѓу УКИМ и Комора на овластени архитекти и овластени инженери

По повод 13 години од постоење на Комората на овластени архитекти, денеска претседателот на Комората, Миле Димитровски заедно со ректорот…

Повеќе...
Доделување на признание Инженерски прстен 2020 година

Доделување на признание Инженерски прстен 2020 година

На 29 септември 2020 година, на платото пред претседатлската „Вила Водно“ во Скопје се одржа свечена церемонија за доделување на…

Повеќе...
Состанок на ИИРС во Скопје

Состанок на ИИРС во Скопје

На 30 декември 2019 година, во Скопје се одржа состанок на Инженерската иницијатива за регионална соработка (ИИРС). На состанокот беа…

Повеќе...

Монографија

MONOGRAFIJA

 

 

 

 

 

 

Флаер

Komora trifold web 18.07.2017 001

Брошура

Broshura Komora web 18.07.2017 001

Монографија Инженерски прстен

MonografijaInzPrsten

 

 

 

 

 

 

2. Во која форма сакате да го добивате списанието на Комората - ПРЕСИНГ?

Cert Logo DAS 9001 web

 

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Број на посетители

Денес60
Овој месец7663
Вкупно од 1.9.2017510173

Комората е членка на Европскиот совет на инженерски комори

Комората е членка на Светската федерација на инженерски организации

Cert Logo DAS UKAS 9001 web